06 – 24 27 39 84 info@filmopschool.nl

Lipdub basisschool

Een lipdub is een feestelijke muzikale activiteit met één klas of met een hele school. Je maakt met elkaar een doorlopende videoclip langs een vooraf bedachte route in en om de school. Bij het maken van een lipdub met een basisschool komen muziek, dans, uitbeelden en knutselen op een uitdagende manier bij elkaar. Iedere leerling heeft een eigen momentje in de film. Een lipdub kan een hele leuke invulling zijn bij een projectweek of thema maar is ook zeer geschikt als activiteit bij de feestelijke opening van een nieuw gebouw, een jubileum, nieuwe naam of het afscheid van een leerkracht.

De ervaren docenten van Film op School oefenen vooraf met elke klas apart een deel van het lied. Natuurlijk hebben de leerlingen zelf ook veel inbreng bij het bedenken. Er worden dingen geknutseld, outfits bedacht en dansjes gemaakt. Op de opnamedag komen alle stukjes bij elkaar en wordt er één fantastische lipdubfilm opgenomen. Een creatieve muzikale activiteit die schoolbreed voor alle klassen een uitdaging is.

Het resultaat is een verrassende film die je kunt vertonen aan de ouders en leerlingen en eventueel kunt gebruiken op de website. Een lipdub is ook heel geschikt als teamactiviteit tijdens een personeelsfeest of studiedag.

Wanneer je contact opneemt via het contactformulier kan Film op School een plan maken dat past bij je wensen en mogelijkheden.

Informatie Film op School