06 – 24 27 39 84 info@filmopschool.nl

Over Film op School

Mijn naam is Anouska Corbeau en ik ben de persoon achter Film op School. Samen met enkele ervaren enthousiaste docenten verzorg ik workshops, mediawijsheid lessenlipdubs, promotiefilms en andere filmprojecten op scholen door het hele land.

Ik heb een opleiding tot dramadocent afgerond en ben daarna afgestudeerd aan de Filmacademie in Amsterdam. Om onderwijs en film op een creatieve manier samen te brengen ben ik in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf, Film op School. Inmiddels zijn we door het hele land op scholen geweest om projecten te verzorgen. Soms wordt Film op School door een ouderraad bij een project betrokken, soms is het een directeur of leerkracht die op zoek is naar een interessant filmproject.

Film op School denkt altijd mee met de school om te kijken hoe we het gewenste project zo kunnen invullen dat het past bij de creatieve wensen van de school, maar ook haalbaar is binnen het beschikbare budget. Film op School vindt dat plezier en creativiteit  voor de leerlingen heel belangrijk is en dat dat altijd leidt tot het beste eindresultaat.

Wil je weten wat Film op School voor uw school kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina of bel: 06 – 24 27 39 84.

 

Anouska Corbeau

T: 06 – 24 27 39 84

E: info@filmopschool.nl

Bedrijven en particulieren kunnen kijken op:

www.lipdubfilm.nl

voor o.a. teambuilding, vrijgezellen- en kinderfeesten.

Informatie Film op School